Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το καινούριο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και την περίοδο που υπολογίζει να κυκλοφορήσει.

Σε πολύ λίγες ήμερες η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσει το hit του καλοκαιριού, «Haide», που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από μία απρόσμενη δισκογραφική συνεύρεση με το Φοίβο.

Η ολοκαίνουρια επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις, την ελληνική, την αγγλόφωνη και σε ένα summer breeze mix, προκειμένου να βάλει «φωτιά» στους επόμενους μήνες με τον «καυτό» ρυθμό της.

Ενόσω το «Haide» αναμένεται με ενθουσιασμό, το ενδιαφέρον στρέφεται εξίσου και στη νέα δισκογραφική δουλειά της Έλενας Παπαρίζου.

Το προηγούμενο – ελληνόφωνο – άλμπουμ της «Number One» τραγουδίστριας κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013 με γενικό τίτλο «Τι Ώρα Θα Βγούμε;», αποτελώντας το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα της με την ετικέτα της Minos EMI. Προάγγελοι ήταν το «Save Me» (This Is An SOS), το «Ένα Λεπτό» και το «Πόσο Μ’ Αρέσει», ενώ μετέπειτα γνωρίσαμε και το «Δε Θέλω Άλλον Ήρωα».

Επί του παρόντος, η Έλενα Παπαρίζου μετρά τέσσερα μεμονωμένα singles, τα «Όταν Άγγελοι Κλαίνε», «Μισή Καρδιά», την επιτυχία του περσινού καλοκαιριού «Fiesta» και το «Αγκάλιασέ Με», με πέμπτο το επερχόμενο «Haide».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη», η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην προετοιμασία της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς της και στην περίοδο που υπολογίζει να γίνει πραγματικότητα:

«Το καινούριο άλμπουμ δε θα κυκλοφορήσει τώρα. Θα κυκλοφορήσει λογικά λίγο μετά το καλοκαίρι, γιατί νιώθω ότι δεν έχω κάνει ακόμα αρκετά πειράματα. Γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι πριν κυκλοφορήσω ένα ολόκληρο δίσκο. Δηλαδή, δε μου αρκεί να κάνω είκοσι demo για να διαλέξω τα δέκα. Πρέπει να κάνω εβδομήντα για να διαλέξω τα δέκα καλύτερα.»

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου και Φοίβος
δίνουν την πρώτη γεύση από το «Haide»

Έλενα Παπαρίζου - Φοίβος - Helena Paparizou - Pheobus - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας