Μία άκρως μαγική ερμηνεία που συνεπαίρνει χαρίζει η Έλενα Παπαρίζου με τη διασκευή της στο κλασικό «Πόσο Λυπάμαι».

Η Έλενα Παπαρίζου συστήνει ένα προς ένα τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφορεί το ένατο άλμπουμ της, ώστε να φέρει το «Ουράνιο Τόξο» στις ζωές μας και να συστήσει τις πιο πολύχρωμες αποχρώσεις της μέσα από 21 απολαυστικά τραγούδια.

Με ατού την τεράστια και ασταμάτητη επιτυχία που σημειώνει το «Αν Με Δεις Να Κλαίω», η νέα δισκογραφική δουλειά της Έλενας Παπαρίζου είναι συγκροτημένη σε τρεις ξεχωριστές ενότητες, με διαφορετικό περιεχόμενο η καθεμία.

Το σκέλος του «Songs Revisited», όπως ονομάζεται, είναι μία νοσταλγική επίσκεψη της Έλενας Παπαρίζου σε πέντε κλασικά τραγούδια του χθες, που αποκτούν καινούρια πνοή και παρουσιάζονται στη νέα γενιά.

Στις επιλογές συγκαταλέγεται το πολυτραγουδισμένο «Πόσο Λυπάμαι» που μετρά ιστορία οχτώ δεκαετιών και σημάδεψε με την ερμηνεία της η κορυφαία Σοφία Βέμπο. Η Έλενα Παπαρίζου μαγεύει προσδίδοντας το δικό της χρώμα στο τραγούδι και αποδεικνύει την ευελιξία της ως ερμηνεύτρια.

«Ένα τραγούδι γραμμένο για τη θεατρική παράσταση “Βιολέττα” που ηχογραφήθηκε το 1939 από τη θρυλική “τραγουδίστρια της Νίκης”, την αξέχαστη Σοφία Βέμπο. Εύχομαι να το αγαπήσετε όπως το αγάπησα κι εγώ…», γράφει η Έλενα Παπαρίζου για το «Πόσο Λυπάμαι».

Η μουσική είναι έργο του Κώστα Γιαννίδη και οι στίχοι των Βασίλη Σπυρόπουλου και Παναγιώτη Παπαδούκα.

Ο νέος δίσκος της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Ουράνιο Τόξο» κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

«Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να γνωρίζουμε κάθε μέρα καινούρια πράγματα από την ελληνική μουσική, αλλά και από τη μουσική γενικότερα {…} Ως καλλιτέχνης οφείλω να τα φέρνω πιο κοντά στη νεολαία, που μας αγαπάει, μας ακολουθεί και μας στηρίζει», εξήγησε η Έλενα Παπαρίζου για την απόφαση των διασκευών.

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει τη σκυτάλη
στη νέα επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι»

Έλενα Παπαρίζου - Έτσι Κι Έτσι (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας