Η πρώτη θέση του IFPI Chart ανήκει στην Έλενα Παπαρίζου.

Είναι η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας και μόνο το Νο1 θα μπορούσε να της ανήκει. Η Έλενα Παπαρίζου φέρνει το «Ουράνιο Τόξο» στην κορυφή του επίσημου IFPI Chart!

Η Ελληνίδα ντίβα της pop κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Δεκέμβριο τον ένατο προσωπικό δίσκο της με γενικό τίτλο «Ουράνιο Τόξο» και περιεχόμενο 21 ξεχωριστά τραγούδια που συστήνουν τις πιο πολύχρωμες «αποχρώσεις» της.

Το άλμπουμ είναι χωρισμένο σε τρεις ενότητες. Ολοκαίνουριο υλικό, μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες και υπέροχες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών χαρακτηρίζουν την πιο ώριμη αλλά και δημιουργική φάση στην άκρως επιτυχημένη καριέρα της Έλενας Παπαρίζου.

Σημείο αναφοράς είναι αναμφίβολα η συμμετοχή της σπουδαίας Αλέκας Κανελλίδου σε μία καινούρια εκτέλεση του διαχρονικού «Άσε Με Να Φύγω» μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Hit Channel

Το άλμπουμ προλόγισε η λατρεμένη επιτυχία του «Αν Με Δεις Να Κλαίω», με τη συμμετοχή του ταλαντούχου Αναστάσιου Ράμμου, που έκανε θραύση.

Το τραγούδι που αναρριχήθηκε έως το Νο2 του επίσημου Airplay Chart, παραμένει επί 26 συνεχείς εβδομάδες στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης και διαθέτει αθροιστικά περισσότερες από 28 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube.

Η Έλενα Παπαρίζου έχει δώσει τη σκυτάλη στο «Έτσι Κι Έτσι» που έχει προβληθεί ήδη 1,5 εκατομμύριο φορές και αποκτά όλο και περισσότερο χώρο στα ερτζιανά.

Συνολικά, ο δίσκος του «Ουράνιο Τόξο» μετρά πάνω από 58 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν δύο εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify με τραγούδια όπως τα «Haide», «Fiesta», «Αγκάλιασέ Με», «Μισή Καρδιά» και «Όταν Άγγελοι Κλαίνε».

Το «Ουράνιο Τόξο» διευρύνει μία μοναδική επίδοση για την Έλενα Παπαρίζου: Είναι το όγδοο άλμπουμ της που κατακτά το Νο1 των πωλήσεων.

Το πολυσυλλεκτικό «Ουράνιο Τόξο» της Έλενας Παπαρίζου κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας