Όλη η Ελλάδα μία «Fiesta» για την Έλενα Παπαρίζου και την ομότιτλη επιτυχία της που αναρριχάται στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Η Έλενα Παπαρίζου κατακτά την κορυφή των ελληνικών ραδιοφώνων με όπλο τη «Fiesta», τη νέα μεγάλη επιτυχία που κάνει θραύση.

Παρότι η ίδια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη Σουηδία για να πρωταγωνιστήσει σε ένα λαμπερό μουσικοθεατρικό show που ταξιδεύει νοσταλγικά στο Λας Βέγκας των 60’s, το ακαταμάχητο καλοκαιρινό της hit έχει μείνει πίσω για να κυριεύσει τα charts!

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το show
που πρωταγωνιστεί η Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία

Η ξέφρενη, ζωηρή και γεμάτη ρυθμό «Fiesta» που στήθηκε κατά μήκος του καλοκαιριού, κυκλοφορώντας από τη Minos EMI / Universal, έδωσε το έναυσμα μίας φρενήρους πορείας στις κατατάξεις.

Τι κι αν το φθινόπωρο είναι δειλά – δειλά γεγονός; Η «Fiesta» της Έλενας Παπαρίζου στέκει αγέρωχα στις προτιμήσεις ακροατών και ραδιοφωνικών παραγωγών, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερο τον απόηχό της.

Η «ισοπεδωτική» ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου
στο τραγούδι τίτλων της σειράς «Ζωή Μου»

Έχοντας αποκτήσει τις προηγούμενες εβδομάδες σταθερή πόστο στη δεύτερη θέση του airplay (των ραδιοφωνικών μεταδόσεων δηλαδή), η «Fiesta» πραγματοποιεί την ανατροπή με την έναρξη της νέας εβδομάδας και αναρριχάται στο νούμερο ένα τόσο του ελληνικού όσο και του μικτού ρεπερτορίου.

Η Έλενα Παπαρίζου έστειλε και ένα μήνυμα στους θαυμαστές της για τη διπλή αυτή πρωτιά, λέγοντας «ένα τεράστιο ευχαριστώ» και στέλνοντας «ένα τεράστιο φιλί» για την αγάπη που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν στο τραγούδι.

Όλη η Ελλάδα μία «Fiesta» για τη μοναδική Έλενα Παπαρίζου που μας γοητεύει αβίαστα όπως μόνο αυτή γνωρίζει!

 

Αφήστε το σχόλιό σας