«Κάτι Σκοτεινό» έρχεται να επιβληθεί.

Η Έλενα Παπαρίζου, η «Number One» ντίβα της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία, επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Κάτι Σκοτεινό».

Το τελευταίο άλμπουμ της «Ουράνιο Τόξο» ξεπέρασε τα 70.000.000 streams σε YouTube και Spotify, για να αναδειχθεί στο Νο1 δίσκο από γυναίκα καλλιτέχνη για το 2018.

Παράλληλα, τα τραγούδια «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και «Έτσι Κι Έτσι» ήταν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και οι δύο μεγαλύτερες επιτυχίες στο ραδιοφωνικό airplay από γυναίκα τραγουδίστρια για το 2018.

Μετά το smash hit «Αν Με Δεις Να Κλαίω», η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται ξανά με τους ARCADE, τους οποίους αποτελούν οι Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης, Diveno και Gabriel Russel, στο νέο τραγούδι «Κάτι Σκοτεινό».

Κάτι Σκοτεινό - Kati Skoteino - Paparizou - itunes

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του, το νέο single «Κάτι Σκοτεινό» κατέκτησε την κορυφή του iTunes στην Ελλάδα. Η νέα μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση και ετοιμάζεται να σαρώσει τα ραδιοφωνικά αλλά και ψηφιακά charts.

Το εκπληκτικό video clip του τραγουδιού, όπου τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης και η Έλενα Παπαρίζου συναντά τον πιο… σκοτεινό εαυτό της, έχει ανέβει επίσης στις κορυφαίες τάσεις του YouTube στην Ελλάδα.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας