«Καλοκαίρι Και Πάθος» με την Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου μοιράζεται ένα απόσπασμα από το video clip για το νέο τραγούδι της «Καλοκαίρι Και Πάθος».

Με την Ελληνίδα ντίβα της pop συνεχίζεται η μακρά παράδοση που έχει δημιουργήσει το Carroten Song Project, το οποίο τηρεί την υπόσχεσή του και ακόμα μία χρονιά και επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ.

Η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού, προσθέτοντας στο ανεξάντλητο ρεπερτόριο της ακόμα μία επιτυχία που θα αγκαλιαστεί.

Το «Καλοκαίρι Και Πάθος» πρόκειται να διαδεχθεί το πρόσφατο single «Άσκοπα Ξενύχτια» της Έλενας Παπαρίζου, με τις υπογραφές του Δημήτρη Ξυπολιά και των ARCADE, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μετά από δύο μήνες από την κυκλοφορία του.

Το φθινόπωρο, η κορυφαία τραγουδίστρια παρουσίασε την επιτυχία «Κάτι Σκοτεινό» (με τη σφραγίδα των ARCADE) που συνοδεύτηκε από το αντίστοιχο dark μουσικό βίντεο το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 3,8 εκατομμύρια φορές.

Το φετινό καλοκαίρι η Έλενα Παπαρίζου θα συνεχίσει την ξεχωριστή συνεργασία της επί σκηνής με τη Μαρινέλλα τον Κώστα Μακεδόνα και την Ήβη Αδάμου, αποδεικνύοντας ότι «η μουσική είναι ζωή». Στις 9 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν στην Αθήνα και στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Το νέο summer anthem «Καλοκαίρι Και Πάθος» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

Το «Καλοκαίρι Και Πάθος» αποτελεί διασκευή της επιτυχίας «Que Dieu Me Pardonne» του Kendji Girac και του Claudio Capeo,

Το τραγούδι φέρει την υπογραφή των Davide Esposito, Laurent Lamarca και Renaud Rebillaud στη μουσική και τους ελληνικούς στίχους του Γιάννη Αμανατίδη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας