Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το νέο της EP, στο οποίο μεταξύ άλλων παρουσιάζει μία ανανεωμένη εκδοχή του επιτυχημένου «Haide».

Ένα καινούριο remix του «Haide» συστήνει η Έλενα Παπαρίζου, με την προσθήκη μίας συμμετοχής – έκπληξη!

Η «Number One» ντίβα της ελληνικής δισκογραφίας αφήνει το στίγμα σε ένα ακόμη καλοκαίρι και μετά τη μεθυστική «Fiesta» που έστησε πέρυσι, το έργο συνεχίζει για φέτος το εκρηκτικό «Haide», τον καρπό μίας απρόσμενης συνεργασίας με το Φοίβο. Το «Haide» έχει βρει ευρεία ανταπόκριση στο κοινό και τα ραδιόφωνα, αφού αναρριχηθεί έως την κορυφαία εννιάδα του ελληνικού Airplay Chart και παραμένει εντός του Top 20.

Τέσσερα ακριβώς χρόνια μετά το προηγούμενο -ελληνόφωνο- άλμπουμ της, «Τι Ώρα Θα Βγούμε;», η Έλενα Παπαρίζου επιφυλάσσει ένα απροσδόκητο δώρο για όλους τους θαυμαστές της!

Η γοητευτική τραγουδίστρια κυκλοφορεί ένα υπέροχο EP με τίτλο «Summer Extended 2017» που έρχεται για να παρατείνει το φετινό καλοκαίρι με τις επιτυχίες του.

Μετά την αγγλόφωνη εκδοχή και το «summer breeze mix«, στη λίστα των εκδόσεων του «Haide» προστίθεται ένα νέο remix δια χειρός Φοίβου, στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου συναντά τον Τζαμαϊκανό – Αμερικανό DJ, παραγωγό και καλλιτέχνη The Kemist.

Η παραγωγή του remix έχει την επιμέλεια του Φοίβου, ενώ ο δημιουργός των επιτυχιών φρόντισε την παραγωγή, την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό μαζί με τον Κώστα Λαϊνά.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες εκπλήξεις του EP που μόλις ήρθε στην επιφάνεια, αλλά δε δημοσιεύθηκε ακόμη ολόκληρο στο YouTube είναι οι εξής:

Η σύμπραξη της Έλενας Παπαρίζου με την Τάμτα σε ένα ντουέτο με τίτλο «Τώρα Ή Ποτέ», που αποτελεί διασκευή του ιταλικού «Ora O Mai Piu», η συνεργασία με τον Mark Angelo σε ένα τραγούδι με το όνομα «Παλιά Μου Αγάπη», η ξεχωριστή συνάντηση με τον Αναστάσιο Ράμμο στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και όχι μόνο!

 

Αφήστε το σχόλιό σας