Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε το βράδυ των γενεθλίων της με αγαπημένα πρόσωπα.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Έλενα Παπαρίζου παρέα με αγαπημένους φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες!

Στις 31 Ιανουαρίου η «Number One» καλλιτέχνιδα έσβησε ακόμα ένα κεράκι στη ζωή της. Έχοντας γνωρίσει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία, όπου πρόλαβε να ζήσει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα σε μία δεκαπενταετία, βάζει πλώρη για καινούριες στιγμές.

Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε το βράδυ γενεθλίων της με συντροφιά τα στενότερα άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον της και όχι μόνο.

Τη χαρά μοιράστηκαν δίπλα της μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς και ο Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι στελεχώνουν αυτή την περίοδο μαζί με την Έλενα και τον Κωστή Μαραβέγια τους τέσσερις coaches του νέου κύκλου του «The Voice».

Εκεί ήταν και ο Γιώργος Καπουτζίδης, τρέχων παρουσιαστής του διάσημου μουσικού show, αλλά και συνεργάτες από τη δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, της Minos EMI.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video που βρίσκεται παρακάτω, όσοι ήταν παρόντες τραγούδησαν στην Έλενα Παπαρίζου τα «χρόνια πολλά» μαζί με μία τούρτα ειδικά δημιουργημένη για την περίσταση που έγραφε «U R Our Helena».

Συμπτωματικά, η Έλενα Παπαρίζου μοιράζεται την ίδια ακριβώς ημέρα γέννησης με τον Αμερικανό pop star Justin Timberlake, με τη διαφορά μόνο ενός έτους!

Βέβαια, η δική μας pop star είναι μόνο μία!

Μην το χάσετε: «Αγκάλιασέ Με», ξεχειλίζοντας από πάθος
με το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου - Αγκάλιασέ Με (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας