Έλενα Παπαρίζου
Έλενα Παπαρίζου

 

Η Έλενα Παπαρίζου θα ηγηθεί της διασκέδασης στα ερχόμενα Gabby Awards στο Hollywood!

Τα Gabby Awards δημιουργήθηκαν για να γιορτάσουν όλους τους Έλληνες της Βόρειας Αμερικής οι οποίοι προσπαθούν να είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν. Είτε αυτό αφορά επιχειρήσεις, είτε φιλανθρωπίες, τις τέχνες, την εκπαίδευση, είτε σε όλους τους άλλους τομείς ενδιαφέροντος των βραβείων, αυτό που γιορτάζουν τα Gabby Awards είναι η επιδίωξη της αριστείας ως έναν πυρήνα ελληνικού ιδεώδους, και είναι φυσικά εμπνευσμένα από ανθρώπους που επιδιώκουν την αριστεία.

Το όνομα «Gabby» προέρχεται από το ακρωνύμιο του «Greek America’s Best and Brightest Stars» και γρήγορα έγινε η κορυφαία επιδίωξη βραβείου για τους Έλληνες της Βόρειας Αμερικής.

Έτσι λοιπόν η Έλενα Παπαρίζου θα βρεθεί στα Gabby Awards του 2013 τα οποία θα διοργανωθούν στις 25 Μαΐου στο Hollywood στο ιστορικό Pantages Theater.
Η Έλενα Παπαρίζου στη συνέχεια θα εκθαμπώσει το κοινό στο after party των Paramount Studios, όπου θα εμφανιστεί ζωντανά μπροστά σε 1000+ VIP επισκέπτες  που θα συγκεντρωθούν από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τον κόσμο για να γιορτάσουν τους «Greek America’s Best and Brightest Stars».

Αφήστε το σχόλιό σας