Δύο μοναδικά remixes έχει δημιουργήσει ο Consoul Trainin για την Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου παραδίδει το «Έτσι Κι Έτσι» και το «Totally Erased» στον Consoul Trainin και το αποτέλεσμα είναι δύο εκρηκτικά remixes.

Η «Number One» ντίβα της pop στην Ελλάδα και η καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες αγγλόφωνες επιτυχίες στη χώρα μας τα τελευταία είκοσι χρόνια, επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single «Totally Erased».

Πρόκειται για την αγγλόφωνη έκδοση της νοσταλγικής mid-tempo μπαλάντας «Έτσι Κι Έτσι» μέσα από το άλμπουμ «Ουράνιο Τόξο».

Ο δίσκος κατέκτησε την κορυφή του επίσημου IFPI Chart και σημειώνει τεράστια επιτυχία, έχοντας παραπάνω από 65.000.000 συνολικά streams στο YouTube και στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Το «Έτσι Κι Έτσι», με τον άκρως δυναμικό και περιγραφικό στίχο του, περιγράφει τα ανάμεικτα συναισθήματα μιας γυναίκας η οποία βιώνει τον χωρισμό αλλά και τη δυσκολία να παραδεχτεί πως η ζωή της πλέον είναι… «έτσι κι έτσι».

Τη μουσική και τους ελληνικούς στίχους υπογράφει ο Δημήτρης Ξυπολιάς και τους αγγλικούς στίχους ο Νεκτάριος Τυράκης.

Ο Consoul Trainin (Γιάννης Ευθυμίου) γεννήθηκε στην Ελλάδα και τώρα είναι εγκατεστημένος στο Ντουμπάι. Το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του σημαίνει ότι «όλα όσα νιώθεις στην ψυχή σου, όλα προέρχονται από την κονσόλα ενός DJ». Οτιδήποτε περνά από τα χέρια του γίνεται «χρυσός» σε χρόνο ρεκόρ.

Το remix του «Έτσι Κι Έτσι»:

Το remix του «Totally Erased»:

Τα δύο remixes περιέχονται στο ψηφιακό EP που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 11 Μαΐου από τη Minos EMI / Universal.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας