Δύο εκρηκτικές εμφανίσεις έκανε η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τις ΜΕΛΙSSES και την Idra Kayne στη σκηνή των Mad VMA 2018.

Η Έλενα Παπαρίζου θριάμβευσε στα Mad Video Music Awards 2018 κερδίζοντας δύο βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλη γυναίκα καλλιτέχνιδα στη φετινή απονομή.

Η «Number One» diva της pop στην Ελλάδα κέρδισε το βραβείο του «Best Female Adult» αλλά και το «Best Duo» για το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου.

Όταν παρέλαβε τα βραβεία της, ευχαρίστησε τόσο τους στενούς της συνεργάτες όσο και τη δισκογραφική της εταιρία Minos EMI / Universal.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018.

Αρχικά με την ανατρεπτική Idra Kayne στην επιτυχία «Zumbae» του SNAP και με το δικό της «Ουράνιο Τόξο» σε μία εντυπωσιακή tribal εμφάνιση.

Στη συνέχεια τραγούδησε μαζί με τις ΜΕΛΙSSES μία ολοκαίνουργια έκδοση του «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Αν Με Δεις Να Κλαίω», που έφτασε στην κορυφαία δυάδα του επίσημου Airplay Chart, η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με το ολοκαίνουριο single «Έτσι Κι Έτσι».

Πρόκειται για μια νοσταλγική mid-tempo μπαλάντα που έχει ανέβει ως το Top 5 του επίσημου Airplay Chart.

Μέσα από τον άκρως δυναμικό και περιγραφικό στίχο του, το «Έτσι Κι Έτσι» περιγράφει τα ανάμεικτα συναισθήματα μιας γυναίκας η οποία βιώνει το χωρισμό αλλά και τη δυσκολία να παραδεχτεί πως η ζωή της πλέον είναι… «έτσι κι έτσι».

 

Αφήστε το σχόλιό σας