Το σημάδι της άφησε η Έλενα Παπαρίζου με τη μοναδική σκηνική παρουσία της στα φετινά Mad VMA.

Η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε τρεις εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2017.

Η «Number One» ντίβα της ελληνικής δισκογραφίας σαγήνευσε με τη μοναδική σκηνική παρουσία της το κοινό στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα Mad VMA, που διεξήχθησαν στις 27 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Συν τοις άλλοις, στην Έλενα Παπαρίζου αποενεμήθηκε το βραβείο της καλύτερης τραγουδίστριας για φέτος στην κατηγορία «Best Female Modern», ενώ διέθετε τέσσερις συνολικά υποψηφιότητες.

Οι εμφανίσεις της επάνω στο stage ήταν γεμάτες λάμψη και απολαυστικές. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε την αγγλόφωνη έκδοση του «Haide», της νέας επιτυχίας της με τη σφραγίδα του Φοίβου που έχει αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Επίσης, παρουσίασε για πρώτη φορά επί σκηνής δύο νέα τραγούδια – συνεργασία μέσα από το καινούριο και καλοκαιρινό EP άλμπουμ της που κυκλοφορεί: Μία μοναδική συνύπαρξη με την εξίσου λαμπερή Τάμτα στο «Τώρα Ή Ποτέ» (διασκευή του ιταλικού «Ora O Mai Piú») και μία υπέροχη συνάντηση με τον Αναστάσιο Ράμμο στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω», ένα τραγούδι που έχει ήδη ξεχωρίσει.

Δείτε την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά το «Haide»:

Το ντουέτο με την Τάμτα στο «Τώρα Ή Ποτέ»:

Η εμφάνιση με τον Αναστάσιο Ράμμο στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω»:

 

Αφήστε το σχόλιό σας