Τι έχει αλλάξει στη ζωή της Έλενας Παπαρίζου και εμφανίζεται πιο χαρούμενη; Γιατί θα επέστρεφε μόνιμα στη Σουηδία;

Η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενείται στο πρώτο τεύχους του περιοδικού «Celebrity» για το 2018.

Σε ποιον έχει αδυναμία από τους υπόλοιπους τρεις κριτές του «The Voice»;

«Αχ, είναι τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες! Τον Σάκη τον ξέρω τόσο πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, τον αγαπώ πάρα πολύ. Ο Πάνος έχει μια τρέλα και μου βγάζει ακόμα περισσότερη τρέλα από μέσα μου. Ο Κωστής, αχ, ο Κωστής είναι τόσο ερωτεύσιμος! Όμως, και οι τρεις είναι τρομερά εγκεφαλικοί και παίζουν διαφορετικούς ρόλους ο καθένας στη ζωή μου. Είναι πολύ καλοί μου φίλοι και έχω πολύ έντονα συναισθήματα και για τους τρεις.»

Θα ήθελε να πάει να ζήσει μόνιμα και να δουλέψει στη Σουηδία;

«Δεν το αποκλείω να συμβεί κάποια στιγμή κι αυτό. Άλλωστε, η καριέρα μου πηγαίνει πολύ καλά και στη Σουηδία. Δεν μου είναι δύσκολο να επιστρέψω εκεί. Το ωραίο είναι ότι έχω δύο πατρίδες και εκμεταλλεύομαι τα καλύτερά τους, και όταν βαριέμαι τη μία νοοτροπία, γυρίζω στην άλλη.»

Η Έλενα Παπαρίζου δείχνει ομολογουμένως πολύ διαφορετική. Φαίνεται πλέον πιο ευδιάθετη, πιο χαρούμενη…

«Νομίζω πως έχω ωριμάσει. Θεωρώ ότι όσο πιο καινούριοι είμαστε στη δουλειά τόσο πιο κουμπωμένοι είμαστε. Ίσως να ευθύνεται και το γεγονός ότι οι δουλειές μας έχουν λιγοστέψει, δεν δουλεύουμε πενθήμερα για παράδειγμα, κάνουμε περιοδεία και δεν παίζουμε εξήντα κομμάτια, αλλά είκοσι. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουμε περισσότερη ηρεμία και γαλήνη μέσα μας.

Επιπλέον, άλλαξαν τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο και θέτουμε πλέον τις σωστές προτεραιότητες καθώς μεγαλώνουμε. Σε κάθε πενταετία της ζωής μου, από τα 20 μου μέχρι τώρα, εξελίσσομαι. Τώρα που μπαίνω στην πενταετία των 35 με 40 έχω άλλες προτεραιότητες.»

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει τη σκυτάλη
στη νέα επιτυχία «Έτσι Κι Έτσι»

Έλενα Παπαρίζου - Έτσι Κι Έτσι (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας