Στα πρόθυρα κυκλοφορίας του νέου δίσκου της, η Έλενα Παπαρίζου εξακολουθεί να καθηλώνει με το υπέροχο τραγούδι που ονομάζεται «Αν Με Δεις Να Κλαίω».

Συνεχίζεται η τεράστια απήχηση για την Έλενα Παπαρίζου και το «Αν Με Δεις Να Κλαίω»!

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας με τη συμμετοχή του Αναστάσιου Ράμμου, ξεπέρασε τις 10.000.000 προβολές στο YouTube μέσα σε μόλις 50 μέρες, ενώ βρίσκεται μια ανάσα πριν από την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, αφού τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχει σκαρφαλώσει στο Νο2 του Official Airplay Chart.

Το «Αν Με Δεις Να Κλαίω», σε μουσική και στίχους από τους Αναστάσιο Ράμμο, Παύλο Μανώλη και Diveno, ξεχώρισε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και τα νούμερα το αποδεικνύουν περίτρανα:

– Νο2 στο Official Airplay Chart
– 15.000.000+ συνολικές προβολές στο YouTube
– 10.000.000+ προβολές στο Official Video Clip
– 122.000+ streams στο Spotify
– 41.000+ μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του ένατου προσωπικού δίσκου της με τίτλο «Ουράνιο Τόξο», για τον οποίο ήδη έχει δημιουργηθεί διαδικτυακή «αναστάτωση» στα social media με το hashtag #OuranioToxo, η Έλενα Παπαρίζου σπάσει κάθε ρεκόρ δημοτικότητας με την επιτυχία της «Αν Με Δεις Να Κλαίω».

Επίσης, εντείνει ακόμα περισσότερο την αναμονή του κόσμου για το ολοκαίνουργιο υλικό της που θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα:
«Έτσι Κι Έτσι» με Καινούριο single από την Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου - Helena Paparizou - Έτσι κι έτσι (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας