Η Έλενα Παπαρίζου και η νέα επιτυχία «Αν Με Δεις Να Κλαίω» εκτοξεύονται στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις με ένα θεαματικό άλμα.

Το ολοκαίνουριο ραδιοφωνικό single που έχει συστήσει η Έλενα Παπαρίζου γοητεύει.

Μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή της επιτυχία «Haide» σε στίχους και μουσική του Φοίβου που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις του airplay chart σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, συγκεντρώνοντας πάνω από 7.000.000 προβολές στο YouTube, η «Number One» ντίβα της ελληνικής δισκογραφίας συνεχίζει με ένα τραγούδι που αγκαλιάζεται ζεστά.

Το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» περιέχεται στο καλοκαιρινό EP της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Summer Extended 2017» και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα MAD Video Music Awards 2017, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις και συγκινώντας το κοινό.

Η μελωδική και άκρως δυναμική μπαλάντα με τη συμμετοχή του ανερχόμενου Αναστάσιου Ράμμου είναι ένα από τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της Έλενας Παπαρίζου που θα γίνει κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Minos EMI / Universal, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση.

Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, το «Αν Με Δεις Να Κλαίω» σημειώνει μία θεαματική άνοδο 16(!) θέσεων στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και «εισβάλλει» πανηγυρικά -για πρώτη φορά- στο Top 20 ελληνικού Airplay Chart, συγκεκριμένα στο Νο12, με την Έλενα Παπαρίζου να αντικαθιστά το «Haide».

Οι στίχοι ανήκουν στους Αναστάσιο Ράμμο και Παύλο Μανώλη, οι οποίοι γράφουν και τη μουσική από κοινού με τον Diveno.

Παράλληλα, αναμένουμε την άφιξη του video clip που οπτικοποιεί το τραγούδι και θα είναι γεμάτο πάθος, ένταση, συγκίνηση, πόνο και έντονα ξεσπάσματα.

Πάρτε μία γεύση παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας