Μετά το υπέροχο «Sign Of The Times», ο Harry Styles επιλέγει το επόμενο single από το πρώτο άλμπουμ του.

Ο Harry Styles έχει ξεκινήσει τη σόλο πορεία στη μουσική με πολλές υποσχέσεις και φιλοδοξίες για το μέλλον. Οι ελπίδες πηγάζουν από τον πολυαναμενόμενο, παρθενικό δίσκο του που κυκλοφορεί από το Μάιο, φέροντας ως τίτλο το όνομά του.

Ανάμεσα στο δέκα τραγούδια που περιέχει, εντοπίζουμε και τον προάγγελο, το υπέροχο «Sign Of The Times» που κατέκτησε την κορυφή των charts σε περισσότερες από 84 χώρες από την πρώτη στιγμή διάθεσης. Το τραγούδι όπου ο David Bowie συναντά τον Elton John, όπως σχολιάστηκε, ολοκληρώθηκε οπτικά από ένα καθηλωτικό video clip.

Το «Sign Of The Times» βρίσκεται σε διαρκή άνοδο και στην Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα, το συναντούμε μία ανάσα πριν «εισβάλλει» στην κορυφαία δεκάδα του διεθνούς Airplay Chart.

Παραγωγός του πρώτου άλμπουμ του Harry Styles είναι ο Jeff Bhasker (Bruno Mars, Ed Sheeran, Jay Z κ.ά.), με επιπρόσθετη συμβολή από τους Alex Salibian, Tyler Johnson και Kid Harpoon.

Ο Harry Styles έχει την ευκαιρία της ζωής του να εξελιχθεί από τη χρυσαλλίδα του boy band των One Direction σε rock star. Η νέα δισκογραφική δουλειά του έκανε είσοδο στο Νο1 του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στην πατρίδα του κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από ολοκληρωμένο ντεμπούτο άνδρα Βρετανού που έχουν σημειωθεί από το 1991, τότε που άρχισε η λειτουργία του συστήματος καταμέτρησης.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει τώρα το δεύτερο single του δίσκου, το «Two Ghosts». Πρόκειται για μία μπαλάντα που αναμειγνύει soft rock και folk rock, με country επιρροές. Το τραγούδι αναφέρεται σε μία προηγούμενη σχέση του Harry Styles, από την οποία ο ίδιος και η σύντροφός του αποχώρησαν πολύ διαφορετικοί.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αφορά την Taylor Swift και την περίοδο του δεσμού τους.

Από τις πρώτες ώρες προώθησης, το «Two Ghosts» είναι το τραγούδι με τις περισσότερες προσθήκες στα αμερικανικά ραδιόφωνα.

Δείτε επίσης: Ο ιπτάμενος Harry Styles
στο καθηλωτικό video clip του «Sign Of The Times»

Harry Styles - Sign of the Times (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας