Μία πρόγευση από το φιλμ «Ηarry Styles: Behind The Album», που αποτυπώνει τη δημιουργία του πρώτου δίσκου του, δίνει στο κοινό ο Harry Styles.

Ο Harry Styles μοιράζεται μία από τις εκπληκτικές ερμηνείες του στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Ηarry Styles: Behind The Album», το οποίο καταγράφει την πορεία έως το πρώτο άλμπουμ του τραγουδιστή.

Ο παρθενικός προσωπικός δίσκος του Βρετανού κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Μάιο από την Columbia Records, φέροντας ως τίτλο το όνομά του για να γίνει τόπος πολλών υποσχέσεων και φιλοδοξιών για το μέλλον.

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του Harry Styles συμπληρώνει ένα φιλμ σε παραγωγή της «Fulwell 73», που αποτυπώνει στο φακό το μουσικό ταξίδι σε όλο το μήκος της δημιουργίας της. Το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνει αποκλειστικές συνεντεύξεις και παρασκηνιακό υλικό που λήφθηκε στην Τζαμάικα, στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο εν μέσω ηχογραφήσεων.

Ο Harry Styles σχολιάζει ένα προς ένα τα τραγούδια του άλμπουμ και τα τραγουδά ζωντανά μαζί με την μπάντα του στα διεθνώς φημισμένα «Abbey Road Studios» στο Λονδίνο.

Το φιλμ θα προβληθεί το Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα του Apple Music, περιέχοντας δέκα αρκετά προσωπικές ερμηνείες του 23χρονου τραγουδιστή στα δέκα τραγούδια του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου του.

Ο Harry Styles ζεσταίνει το κλίμα και προετοιμάζει το κοινό για το «Behind The Album» με τη δημοσίευση της ζωντανής εκτέλεσης στο «Two Ghosts». Το συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί το δεύτερο επίσημο single του άλμπουμ, έπειτα από τον προάγγελο, το καταπληκτικό «Sign Of Times».

Δείτε επίσης: Ο ιπτάμενος Harry Styles
στο καθηλωτικό video clip του «Sign Of The Times»

Harry Styles - Sign of the Times (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας