Δέκα τα τραγούδια του δίσκου

Το πρώτο σόλο άλμπουμ του Harry Styles έχει επιτέλους μια ημερομηνία κυκλοφορίας, 12 Μαΐου, 2017 και τίτλο: «Harry Styles»!

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής του «Sign of the Times» με μια φωτογραφία στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε την πλάτη του τραγουδιστή ένω είναι στην μπανιέρα, με σταγόνες να κυλάνε στην πλάτη του. Η φωτογραφία θα είναι και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

View this post on Instagram

HARRY.STYLES //12.MAY.17//

A post shared by @ harrystyles on

Μια μια άλλη δημοσίευση ο  Άγγλος τραγουδιστής αποκάλυψε  το tracklist του άλμπουμ του «Harry Styles» που θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις: CD, CD Deluxe Limited Edition (με σκληρό εξώφυλλο και βιβλιαράκι με αποκλειστικές φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης), δίσκο βινυλίου 180 γραμμαρίων και ψηφιακά.

View this post on Instagram

HARRY.STYLES //12.MAY.17//

A post shared by @ harrystyles on

Ο Harry Styles στις 15 του μήνα θα είναι καλεσμένος στο Saturday Night Live και θα τραγουδήσει και το δεύτερο single από το άλμπουμ (ακόμα δεν ξέρουμε ποιο θα είναι), ενώ τις επόμενες μέρες περιμένουμε και το video του «Sign of the Times». Μέχρι τότε παίξε με το quiz μας και δείξε στους φίλους σου πόσο καλά ξέρεις τα lyrics.

Οι πιο σημαντικές Pop, EDM και RnB κυκλοφορίες του 2017

Αφήστε το σχόλιό σας