Η κριτική του έγκυρου site.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας είχαν προειδοποιήσει, ούτε πως δεν σας είχαμε ενημερώσει. Λίγες εβδομάδες πριν ο Harry Styles κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο τραγούδι του, πηγές έλεγαν πως η μουσική του έχει ως πηγή έμπνευσης τον David Bowie και τους Queen.

Σήμερα το Billboard πιστοποιεί τη rock στροφή του τραγουδιστή, «Sign of the Times», αναφέροντας όχι μόνο τους δύο μύθους του είδους που αναφέραμε παραπάνω, αλλά πολλούς περισσότερους. Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα, το single του Harry κυμαίνεται από την τελευταία περίοδο των Beatles την πρώτη του George Michael με μια πρέζα Robbie Williams και Coldplay.

Harry Styles

Το Billboard επισημαίνει επίσης την ειρωνεία του τίτλου «Sign of the Times», διευκρινίζοντας ότι το τραγούδι δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από τη μουσική που ακούγεται σήμερα: ένα rock τραγούδι σε μια εποχή pop, που θα έκανε τον Harry Styles σχεδόν «ανατρεπτικό». Σύντομα θα ακούσουμε και το δεύτερο single του καλλιτέχνη: θα δούμε αν θα ακολουθήσε τον ίδιο δρόμο με το «Sign of the Times».

Με λίγα λόγια, ένα κομμάτι σαν αυτό είχε να ακουστεί αρκετό καιρό και οφείλει πολλά στην πατρίδα του Hazza. Σύμφωνα με το Billboard, το «Sign of the Times» θα μπορούσε να είναι ο ύμνος εκείνων που θέλουν την επιστροφή των πιο παραδοσιακών headliners στο διάσημο Glastonbury Festival (και όχι ποπ τραγουδιστές όπως η Katy Perry, η οποία μόλις ανακοινώθηκε στο line-up).

Αφήστε το σχόλιό σας