Ένα σημαντικό βραβείο πρόσθεσε στην (ήδη μεγάλη) συλλογή του ο Harry Styles.

Ο Harry Styles βραβεύτηκε με ένα «Silver Clef Award».

Η επιτροπή του Silver Clef ιδρύθηκε το 1976 από μουσικούς και διευθυντικά στελέχη από όλη τη βρετανική μουσική βιομηχανία, οι οποίοι ήθελαν να τιμήσουν και να βραβεύσουν τους καλλιτέχνες, συγκεντρώνοντας παράλληλα χρηματικά κεφάλαια για την ενίσχυση της μουσικής θεραπείας «Nordoff Robbins».

Τα «Silver Clef Awards» εξελίχθηκαν σε μία σημαντική εκδήλωση για τη μουσική βιομηχανία, στην οποία παρευρίσκονται ακόμη και μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο Grosvenor House Hotel του Λονδίνου, ο Harry Styles κέρδισε το βραβείο του «Best Live Act» και επικράτησε των υπολοίπων υποψηφίων στην ίδια κατηγορία, οι οποίοι ήταν η Adele, ο Stormzy, ο Ed Sheeran και ο Iron Maiden.

Το «Best Live Act» Είναι το μοναδικό βραβείο των Silver Clef Awards όπου ο νικητής αποφασίζεται αποκλειστικά με την ψήφο του κοινού.

Πέρυσι, το συγκεκριμένο βραβείο απονεμήθηκε στις Little Mix.

«Ο Harry Styles έχει προκαλέσει αίσθηση παγκοσμίως, έχοντας κερδίσει τις καρδιές πολλών (όταν ήταν) στους One Direction και συνεχίζει να κάνει το ίδιο στη σόλο καριέρα του», σχολίασε ο Andrew Parsons της Ticketmaster, η οποία ήταν χορηγός της φετινής τελετής απονομής.

Στα «Silver Clef Awards» αυτής της χρονιάς τιμήθηκαν επίσης οι Roger Waters, Robert Plant, Stereophonics, Jorja Smith, Ellie Goulding, George Ezra, The Script, Michael Ball, Alfie Boe και Bastille.

 

Αφήστε το σχόλιό σας