Ο Harry Styles τραγούδησε ζωντανά δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια, με ένα από αυτά να δίνει ξανά τροφή για φήμες. 

Κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας, ο Harry Styles αποκάλυψε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Medicine», το οποίο αναφέρεται για πρώτη φορά στη σεξουαλικότητα του.

Η είδηση του καινούριου υλικού από το Βρετανό τραγουδιστή ενθουσίασε σε βαθμό που πολλοί δεν έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στους στίχους, όπου το πρώην μέλος των One Direction πραγματοποιεί μία πολύ λεπτή αναφορά στις φήμες.

Η σεξουαλικότητα του Harry Styles έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης για τους οπαδούς του, με ορισμένους να αμφισβητούν τη φύση της πολυετούς σχέσης του με τον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό Nick Grimshaw. Κατά κάποιον τρόπο έκανε νύξη στις φήμες μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, τον προηγούμενο Μάιο.

Τώρα, ο Harry Styles φέρεται να απευθύνεται ξανά στη φημολογούμενη αμφιφυλοφιλία του μέσα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που παρουσίασε στην πρόσφατη συναυλία του στο Παρίσι, στις 13 Μαρτίου.

Το τραγούδι ονομάζεται «Medicine» και προέρχεται από τις ηχογραφήσεις για τον παρθενικό δίσκο του. Παρόλο που ο 24χρονος τραγουδιστής άλλαξε είτε μπέρδεψε τους στίχους την πρώτη φορά που το παρουσίασε, μετά έδωσε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Πέρυσι, ο Harry Styles απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης μιλώντας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, όπου τόνισε ότι είναι θεμελιώδες ζήτημα και όχι πολιτικό. «Δε μου μοιάζει πολιτικό ζήτημα. Νομίζω ότι τα πράγματα όπως η ισότητα είναι πολύ πιο θεμελιώδη. Νιώθω ότι ο καθένας είναι ίσος», είχε περιγράψει σε μία τηλεοπτική συνέντευξη.

Το «Medicine» συνοδεύτηκε από άλλο ένα αδημοσίευτο -αλλά παλιό- τραγούδι με τον τίτλο «Anna».

Ο Harry Styles έκανε αυτά τα δύο απρόσμενα δώρα στους θεατές για να γιορτάσει τον ένα χρόνο από την κυκλοφορία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του.

«Πριν από δύο χρόνια άρχισα να φτιάχνω το πρώτο άλμπουμ μου μόνος και ήσασταν απίστευτοι σε όλη αυτή τη διαδικασία», είπε από το μικρόφωνο. «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας. Γράψαμε πολλά τραγούδια για το άλμπουμ και επιλέξαμε δέκα και δεν έχουμε παίξει ποτέ αυτό το τραγούδι», συνέχισε.

Ο ιπτάμενος Harry Styles
στο καθηλωτικό video clip του «Sign Of The Times»

Harry Styles - Sign of the Times (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας