Ραντεβού στις 15 Απριλίου

Δεν έχεις σταματήσει να ακούς στο repeat το «Sign of the Times»; Σύντομα, θα μπορείς να προσθέσετε στη playlist σου ένα νέο σόλο τραγούδι του Harry Styles!

Εκτός από το πρώτο single, το Billboard επιβεβαιώνει ότι ο Άγγλος καλλιτέχνης θα φέρει στο Saturday Night Live και ένα δεύτερο τραγούδι. Ο Hazza θα εμφανιστεί ζωντανά στο αμερικανικό πρόγραμμα το Σάββατο 15 Απριλίου. Στη συνέχεια ο Styles θα είναι στο σόου The Graham Norton στο BBC στις 21 Απριλίου, για το live ντεμπούτο στην πατρίδα του την Αγγλία.

Ο Harry έγραψε τα δύο τραγούδια και άλλα κομμάτια του δίσκου στη Τζαμάικα: «Ήθελα να πάω σε ένα μέρος όπου δεν ήταν όλοι οι φίλοι μου και όπου δεν θα έπρεπε να πάω για φαγητό κάποια συγκεκριμένη ώρα – ομολόγησε στο AMP Radio – δεν ήθελα να μου αποσπούν την προσοχή, αλλά να αισθάνομαι να βυθίζομαι σε αυτό που έκανα».

Εν τω μεταξύ, ο Harry δέχετε τις πρώτες φιλοφρονήσεις για το «Sign of the Times», συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των συναδέλφων του στους One Direction, Niall Horan και Liam Payne. Το βίντεο του τραγουδιού θα φτάσει στα τέλη Απριλίου, αλλά υπάρχουν ήδη οι πρώτες εικόνες έχουν κλαπεί από το set.

Αφήστε το σχόλιό σας