Μία θερμόαιμη θαυμάστρια του Harry Styles ξεπέρασε τα όρια και παρενόχλησε τον τραγουδιστή τη στιγμή που βρισκόταν επάνω στη σκηνή.

Ο Harry Styles εμφανίστηκε το Σάββατο (21/10) σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση του «CBS» στο Λος Άντζελες, που συγκέντρωσε χρήματα για τον καρκίνο του μαστού.

Καθώς ο Βρετανός τραγουδούσε το «Kiwi», μία θαυμάστριά του ξεπέρασε τα όρια και την «κόκκινη γραμμή». Το υλικό που έχει δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τον Harry Styles να τραγουδά και να πέφτει στα γόνατα, μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό, που άπλωσε τα χέρια του να τον ακουμπήσει. Μία κοπέλα ήταν παραπάνω τολμηρή από τους υπόλοιπους και φάνηκε να αγγίζει το καβάλο του Harry Styles.

Ο 23χρονος τραγουδιστής σηκώθηκε γρήγορα όρθιος, σπρώχνοντας τα χέρια μακριά του, καθώς συνέχιζε να τραγουδά. Σύμφωνα με όσα γράφονται στο διαδίκτυο, ο Harry Styles απέφυγε να πλησιάσει αυτό το τμήμα του κοινού για το υπόλοιπο της παραμονής του στη σκηνή.

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης περιγράφουν το περιστατικό ως «αδέξια συνάντηση» ή το αποτέλεσμα των «πολύ ανυπόμονων» θαυμαστών, αλλά είναι πολύ καλύτερα να αποκληθεί αυτό που είναι.

Σύμφωνα με τη Farrah Khan, συντονίστρια της Εκπαίδευσης και Υποστήριξης για τη Σεξουαλική Βία στο Πανεπιστήμιο του Ryerson, αυτό που συνέβη ήταν απόλυτα σεξουαλική επίθεση, επειδή «αγγίχτηκαν τα γεννητικά όργανά του και δε συναίνεσε» ο Harry Styles.

Οι οπαδοί του μέλους των One Direction καταδίκασαν τις ενέργειες που εμφανίζονται στα βίντεο που διαδίδονται και κάλεσαν όλους να τον σεβαστούν, με τη χρήση του hashtag «#RespectHarry» (Σεβαστείτε τον Harry).

Η Farrah Kan προσθέτει ότι ο προσδιορισμός του συμβάντος ως σεξουαλική επίθεση, αντί να αποδίδεται απλώς στον ενθουσιασμό του κοινού, έχει σημασία και για τον Harry Styles και για τους υπόλοιπους. Αμφισβητεί επίσης ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με αυτή τη μορφή ακατάλληλης, μη συναινετικής επαφής.

«Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε τα σωστά λόγια και να ονομάσουμε κάτι αυτό που», λέει.

«Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις που ελαχιστοποιούν ή κάνουν τη σεξουαλική βία να φαίνεται παιχνιδιάρικη, λέμε στον επιζώντα και στους ανθρώπους να διαβάζουν ότι η σεξουαλική βία δε θα έπρεπε να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, ειδικά αν γίνεται εναντίον ενός ανθρώπου ή μιας κοινότητας που δε φανταζόμαστε ότι θα βιαζόταν σεξουαλικά», καταλήγει.

Δείτε επίσης: Ο ιπτάμενος Harry Styles
στο καθηλωτικό video clip του «Sign Of The Times»

Harry Styles - Sign of the Times (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας