Επτά χρόνια έχουν περάσει από το «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου», του τελευταίου βιβλίου της ιστορίας του πιο διάσημου μάγου των καιρών μας και η J.K. Rowling κάνει ένα μεγάλο δώρο για τους οπαδούς του. Μια ολοκαίνουργια ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Χάρι Πότερ που είναι πια τριάντα τεσσάρων «και με λίγες γκρίζες τρίχες».

Η ιστορία γράφεται από την προοπτική της Rita Skeeter,κουτσομπόλας δημοσιογράφος της «Εφημερίδας του προφήτη». Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μακροσκελές άρθρο 1500 λέξεων της εφημερίδας που συντάχθηκε στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Quidditch 2014. Στην πραγματικότητα, ο Χάρι βρίσκεται στην Παταγονία με τους γιους του,James και Albus και τους φίλους του Ρον και Ερμιόνη μόνο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και η δημοσιογράφος φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αγαπημένο μας μάγο και τη παρέα του αντί του τελικού αγώνα…

Στην ιστορία αποκαλύπτεται η ενήλικη ζωή των πρωταγωνιστών της ιστορίας… Με μια εγγραφή στο pottermore.com μπορείτε να το διαβάσετε..

Το τελικό άρθρο θα δημοσιευθεί στις 11 Ιουλίου, και θα δούμε την Ginny Potter, που τώρα είναι δημοσιογράφος να καλύπτει το τελικό του κυπέλλου Quidditch, μεταξύ Βραζιλίας και Βουλγαρίας.

Αφήστε το σχόλιό σας