Η Halsey εκθέτει τα πραγματικά συναισθήματά της.

Η Halsey επιστρέφει μουσικά με το νέο single «Without Me», το οποίο κυκλοφορεί από την Capitol Records / Universal Music.

Το τραγούδι έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην εκπομπή του Zane Lowe στο διαδικτυακό μουσικό σταθμό «Beats 1» του Apple Music.

«Η αμφισβήτηση του σκοπού σου και της προσπάθειάς σου σε μία σχέση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και αποστράγγιση. Αλλά είναι σημαντικό να προβληματιστείς και να γνωρίσεις την αξίας σου», δηλώνει η Halsey για το «Without Me».

«Αυτό το τραγούδι αφορά την κατανόηση της αξίας σας. Είναι ένα πολύ ειλικρινές τραγούδι και με βοήθησε να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ ακόμα να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου στην τέχνη, μετά από όλο αυτόν τον καιρό. Η μουσική μου θα είναι πάντα το όχημα που μεταφέρει την καρδιά μου.»

Halsey - Hit Channel

Το «Without Me» σηματοδοτεί την πρώτη προσωπική κυκλοφορία της Halsey μετά το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, «hopeless fountain kingdom», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 και έγινε πλατινένιο, έχοντας κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση του αμερικανικού «Billboard 200».

Ο δίσκος περιείχε επιτυχίες όπως το διπλά πλατινένιο «Now Or Never» και το τριπλά πλατινένιο «Bad At Love», ενώ απέσπασε βαθμολογία 4 αστέρων από το «Rolling Stone».

H 24χρονη τραγουδίστρια ανέφερε στον Zane Lowe ότι το νέο τραγούδι «Without Me» δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί σε κάποιο μελλοντικό άλμπουμ.

Επίσης τόνισε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγραψε ένα τραγούδι ως «Ashley» (σ.σ. το πραγματικό όνομά της) και όχι ως «Halsey», χωρίς να προστατεύεται από ένα ρόλο όπως στην προηγούμενη δουλειά της.

Η Halsey θα εμφανιστεί στη σκηνή των American Music Awards 2018 μαζί με τον Benny Blanco και τον Khalid, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, για να παρουσιάσουν τη συνεργασία τους στο «Eastside», το οποίο έχει βρεθεί στην κορυφή των charts σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Νέα Ζηλανδία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας