Η Halsey κάνει ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στη νέα ταινία «A Star Is Born».

Στις 4 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το πολυαναμενόμενο remake του «A Star Is Born», με πρωταγωνιστικό δίδυμο τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper, αλλά και με μία απρόσμενη συμμετοχή της Halsey.

Η 23χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία, υποδυόμενη τον εαυτό της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper για τη μοναδική εμπειρία που της προσέφεραν.

«Μαντεύω ότι τώρα είναι καλή ώρα για να σας πω τελικά παιδιά ότι κάνω ένα μικρό cameo στο “A Star Is Born”», έγραψε η Halsey στο Twitter.

«Σας ευχαριστώ τόσο, τόσο πολύ Gaga και Bradley που με συμπεριλάβατε (στην ταινία)», συμπλήρωσε. «Ήταν τιμή να παρακολουθήσω τόσο το ταλέντο όσο και την αφιέρωσή σας κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.»

Όταν ρωτήθηκε για το ρόλο της στο «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται), την πρώτη κινηματογραφική ταινία στην οποία εμφανίζεται, η Halsey απάντησε:

«Παίζω τον εαυτό μου για μία πολύ μικρή στιγμή, το οποίο είναι τρελό επειδή σημαίνει ότι η Gaga και ο Bradley με είδαν άξια να αντιπροσωπεύσω σε αυτό το φιλμ, για πάντα, ένα κομμάτι της τωρινής μουσικής.»

«Θα μπορούσαν να έχουν διαλέξει οποιονδήποτε καλλιτέχνη», συνέχισε.

Τον προηγούμενο Απρίλιο, διαδόθηκε η είδηση ότι η Sony Pictures συμφώνησε με τη Halsey για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή της τραγουδίστριας, σε μία φιλόδοξη ταινία με πρωταγωνίστρια την ίδια την Αμερικανίδα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας