Αντιμέτωπες μέσα στο ίδιο ρινγκ έρχονται η Halsey και η Lauren Jauregui, σε μία μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Η Halsey δίνει μορφή στο «Strangers», μία συνεργασία με τη Lauren Jauregui την οποία γνωρίσαμε ως μέλος των Fifth Harmony.

Το τραγούδι προέρχεται από τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο της Halsey, το πλατινένιο «hopeless fountain kingdom» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 από τις Astralwerks και Capitol Records / Universal Music, κάνοντας θριαμβευτικό ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200».

Το «Strangers» είναι ένα ερωτικό τραγούδι με σαφή ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό, σε παραγωγή του καταξιωμένου Greg Kurstin.

Οι δύο νεαρές καλλιτέχνιδες τραγουδούν η μία στην άλλη και εκφράζουν τα συναισθήματά τους κατά την πρώτη επαφή σε ένα σπιτικό πάρτι, όπως υποστηρίζουν οι στίχοι.

Η Halsey έχει δημιουργήσει μία ενιαία ιστορία μέσα από τα video clip που έχουν ντύσει με εικόνα τα τραγούδια του δίσκου, βασισμένη σε μία σύγχρονη αντίληψη και απόδοση της κλασικής τραγωδίας «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του William Shakespear.

«Το άλμπουμ και κάθε βίντεο είναι μία συνεχόμενη ιστορία όπου αλλάζουν τα φύλα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας! Η Luna είναι ο Ρωμαίος και ο Solis η Ιουλιέτα. Η Rosaline (Rosa) είναι ο θηλυκός Ρωμαίος και είναι ερωτευμένη από πριν με την Ιουλιέτα, αλλά δεν μπορεί να την έχει», εξήγησε η Halsey για την περίπλοκη σχέση των πρωταγωνιστών στο video clip του «Strangers».

Η Halsey και η Lauren Jauregui αναμετριούνται μέχρι τελικής πτώσης σε ένα σκληρό και αιματηρό αγώνα μποξ, με το φύλακα άγγελο της πρώτης να παρακολουθεί την εξέλιξη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας