Με δάκρυα γέμισε το πρόσωπο της Halsey την ώρα που τραγουδούσε ζωντανά.

Η Halsey δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα καθώς τραγουδούσε το «Sorry» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο «Ground Music Festival» στο Lansing του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συναισθηματική αυτή στιγμή έλαβε χώρα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον G-Eazy, πριν λίγες ημέρες.

«Συνήθως κρατάω τα πράγματα αυτού του είδους ιδιωτικά αλλά δεδομένου του δημόσιου χαρακτήρα μας, νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τους θαυμαστές μου», είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα η Halsey.

«Ο G-Eazy και εγώ θα περάσουμε μερικό χρόνο χωριστά.»

G-Eazy - Halsey - Hit Channel

Μετέπειτα, η 23χρονη Αμερικανίδα άφησε υπόνοιες ότι ο 29χρονος ράπερ ήταν άπιστος.

Ωστόσο μία πηγή μετέφερε στο «Us Weekly» ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του εξαιτίας των επιβαρυμένων επαγγελματικών προγραμμάτων που είχαν.

«Προσπάθησαν να το κάνουν να δουλέψει εξ αποστάσεως, αλλά και οι δυο τους είναι πολύ ευχάριστοι και επικοινωνιακοί άνθρωποι που έγινε τόσο δύσκολο γι’ αυτούς να διατηρήσουν μία ισορροπημένη και υγιή σχέση, ενώ περνούσαν τόσο πολύ χρόνο χώρια.»

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Halsey και ο G-Eazy ίσως επανασυνδεθούν μελλοντικά:

«Είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι και είναι αισιόδοξοι ότι αναπόφευκτα οι διαδρομές τους θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον. Πιστεύουν ότι αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας