Η διαμάχη της Halsey με την Iggy Azalea αναζωπυρώνεται.

Η Halsey έδωσε μία μικρή γεύση από το video clip που θα συνοδεύσει οπτικά το «Alone», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει την προσεχή Παρασκευή, 6 Απριλίου.

Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας πλάνα του σύντομου αποσπάσματος διακρίνονται αρκετά εμφανείς ομοιότητες με το οπτικοποιήμενο «Savior» της Iggy Azalea, γεγονός που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες.

Οι σχέσεις μεταξύ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και της Αυστραλής ράπερ είναι τεταμένες εδώ και πολύ καιρό.

Η Halsey έχει ανοίξει πολλές φορές μέτωπο εναντίον της Azalea, κάνοντας ιδιαίτερα σκληρές τοποθετήσεις. Πέρυσι, την είχε αποκαλέσει «βλάκα» και την είχε κατηγορήσει ότι επιδεικνύει πλήρη έλλειψη σεβασμού προς τη μαύρη κουλτούρα.

Επίσης, είχε δηλώσει ότι ήταν συναρπαστικό που παρακολούθησε την καριέρα της Iggy Azalea να διαλύεται. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει, η τελευταία απάντησε ότι δε γνώριζε τη Halsey.

Το επερχόμενο video clip του «Alone» έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη επεισόδιο στην πολύκροτη κόντρα.

Ένας χρήστης του Twitter επισήμανε τις ομοιότητες του «Alone» με το «Savior» και η 23χρονη τραγουδίστρια απάντησε, σε ένα μήνυμα που διέγραψε μετέπειτα: «Χρησιμοποιώ τις οπτικοποιήσεις με το Ρωμαίο και την Ιουλιέτα από τον Απρίλιο του 2017», διευκρίνισε προς υπεράσπιση του εαυτού της.

Βέβαια, τα σχόλια δεν αφορούσαν την πασίγνωστη τραγωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, αλλά τη χρήση εκκλησιαστικών μοτίβων, neon σταυρών κ.ο.κ.

Η Ηalsey αναγκάστηκε να προβεί σε περαιτέρω εξηγήσεις:

«Το κόνσεπτ του δίσκου μου και όλα τα βίντεό μου έχουν αναφορές στο “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Baz Luhrmann, συμπεριλαμβανομένων neon σταυρών και εκκλησιαστικών μοτίβων, από τον Απρίλιο του 2017. Το έκανα με άδεια από τον ίδιο τον Baz», έγραψε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας