Νέα κόντρα στη μουσική βιομηχανία; Εναντίον της Iggy Azalea στράφηκε η Halsey με μία σκληρή τοποθέτηση.

Η Halsey έδωσε μια συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» και «άνοιξε» διαμάχη με την Iggy Azalea!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της «hopeless fountain kingdom«, υπερασπίστηκε τον εαυτό της και την απόφασή της να προσκαλέσει τον ράπερ Quavo (από το τρίο των Migos) για να συνεργαστεί μαζί του στο κομμάτι «Lie», ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι είναι ομοφοβικός.

«Νομίζω ότι έχει παρεξηγηθεί. Ακριβώς επειδή επιλέγω να είμαι καλλιτέχνης με κοινωνική συνείδηση ​​και είμαι πολύ καλή σε αυτό, δε σημαίνει ότι όλοι οι καλλιτέχνες θα είναι έτοιμοι να είναι πολιτικά σωστοί. Δε νομίζω ότι είναι εγγενώς ομοφοβικός, νομίζω ότι βρίσκεται σε δύσκολο μέρος για να προσπαθήσει να εξηγήσει τι εννοούσε. Συμφώνησα ότι η συγγνώμη του ήταν ανόητη, αλλά δεν μπορώ να αστυνομεύσω όλους.», είπε.

Ο δημοσιογράφος πρότεινε στη Halsy ότι στο δικό της άλμπουμ θα μπορούσε να αστυνομεύσει τον… εαυτό της!

Κάνοντας ένα νεύμα, σχολίασε: «Ναι, μπορώ. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δε θα προσκαλέσω να συνεργαστώ. Την Iggy Azalea: Απολύτως όχι, έχει πλήρη έλλειψη σεβασμού για τη μαύρη κουλτούρα. Ανόητα ηλίθια. Έβλεπα την καριέρα της να διαλύεται και ήταν συναρπαστικό.»

Σίγουρα, η τοποθέτηση της Halsey για την Αυστραλιανή ράπερ ήταν σκληρή για να μη γίνει θέμα συζήτησης και δε γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει απάντηση που θα θεμελιώσει την κόντρα!

 

Αφήστε το σχόλιό σας