Η Halsey δείχνει με υπερηφάνεια τις ραγάδες της μετά τη γέννα

Οι πρώτες εβδομάδες της Halsey με το νεογέννητο γιο της.

Η Halsey πρόσφερε μια προσωπική ματιά στη ζωή της σχεδόν τέσσερις εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, του γιου της Ender, τον οποίο απέκτησε με το σύντροφό της Alev Aydin.

Η 26χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram ορισμένες τρυφερές φωτογραφίες της ευτυχισμένης οικογένειας της, μεταξύ των οποίων ένα στιγμιότυπο με τον Ender τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και μία φωτογραφία στην οποίο ο Alev Aydin κρατά στην αγκαλιά του το μωρό και του δίνει ένα στοργικό φιλί.

Η Halsey έδειξε επίσης το παιδικό δωμάτιο του μωρού της, το οποίο είναι διακοσμημένο με ένα φωτεινό ουράνιο τόξο, ενώ σε έναν από τους τοίχους αναγράφεται το όνομα του Ender με καλλιγραφική γραφή και πολύχρωμα γράμματα. Οι τοίχοι είχαν επίσης έντονα χρώματα καθώς και σχέδια διάφορων ζώων σε στυλ καρτούν.

Η pop star δεν παρέλειψε να δείξει στους ακόλουθούς της και τις ραγάδες μετά τη γέννα ακριβώς πάνω από το τατουάζ «Baby» στο κάτω μέρος της κοιλιάς της.

«Λοιπόν… έτσι μοιάζει», έγραψε στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών.

Η Halsey έφερε στον κόσμο τον Ender στις 14 Ιουλίου.

Στη φωτογράφηση με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα τέλη του Ιανουαρίου, η Halsey εμφανίστηκε φορώντας ένα crop top από βελονάκι στα χρώματα το ουράνιου τόξου, μια διακριτική υπενθύμιση της αποτυχημένης εγκυμοσύνης της το 2015. «Rainbow baby» (μωρό ουράνιο τόξο) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα παιδιά που γεννιούνται μετά από μία ή περισσότερες απώλειες εμβρύων.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Halsey τίμησε την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2021 δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία θηλάζει το νεογέννητο παιδί της στη μέση ενός άδειου χωραφιού.

Η παγκόσμια εκστρατεία, η οποία αυξάνει την ευαισθητοποίηση και διαδίδει πληροφορίες σχετικά με το μητρικό θηλασμό, ξεκίνησε το 1992 ως ένας τρόπος να τιμηθεί η Διακήρυξη Innocenti του 1990, μια διεθνής ατζέντα που προστατεύει, προωθεί και υποστηρίζει τον μητρικό θηλασμό, σύμφωνα με την Παγκόσμια Συμμαχία για τη Δράση του Μητρικού Θηλασμού.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά