Το «Hair Too Long» είναι το επόμενο δείγμα των The Vamps από το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του τελευταίου δίσκου τους.

Οι The Vamps ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της «Day Edition» του Νο1 άλμπουμ «Night & Day». Το βρετανικό συγκρότημα θα μοιραστεί το δεύτερο μέρος του «Night & Day» στις 13 Ιουλίου μέσω της Virgin EMI / Universal Music.

Το άλμπουμ περιέχει δέκα νέα τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του προηγούμενου single «Personal» με τη 19χρονη τραγουδίστρια Maggie Lindemann και το «Too Good To Be True» με τον Ισπανό electro house DJ Danny Avila και τον Αμερικανό ράπερ Machine Gun Kelly.

Το πρώτο από τα καινούρια τραγούδια είναι το «Hair Too Long» και κυκλοφορεί ως δώρο για το πιστό και φανατικό κοινό των The Vamps.

Η «Day Edition» του «Night & Day» θα περιλαμβάνει επίσης οχτώ επιπρόσθετα τραγούδια από τη «Night Edition», μαζί με το smash hit «All Night». Η έκδοση CD και iTunes του «Night & Day» (Day Edition) θα έρθει με ένα δωρεάν DVD / download από μία συναυλία των The Vamps.

Το «Nigth & Day» (Night Edition) εκτινάχθηκε κατευθείαν στο Top 10 του iTunes σε περισσότερες από 20 χώρες, όπως η Αργεντινή, οι Φιλιππίνες, η Ινδία και η Αυστραλία.

Τους The Vamps απαρτίζουν ο Brad Simpson (τραγούδι, κιθάρα), ο James McVey (κιθάρα), ο Connor Ball (μπάσο) και ο Tristan Evans (ντραμς) και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά συγκροτήματα του σήμερα, έχοντας  κερδίσει τεράστια επιτυχία και αναγνώριση σε όλο τον κόσμο.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας