Μυστήριο έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα για το μυστικό γάμο του Justin Bieber με τη Hailey Bieber.

Η Hailey Baldwin μιλά δημόσια και διαψεύδει τις πληροφορίες που ισχυρίζονται ότι παντρεύτηκε με τον Justin Bieber.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου έκανε το γύρο του διαδικτύου η ξαφνική είδηση ότι το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί κρυφά.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο 24χρονος τραγουδιστής και το 21χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρουν οι αυτόπτοπτες μάρτυρες, η λιτή τελετή έγινε σε μία ιδιωτική αίθουσα στο κτήριο της υπηρεσίας αδειοδοτήσεων γάμων.

Παρ’ όλα αυτά, η Hailey Baldwin θολώνει την κατάσταση και δε θεωρεί ακόμα τον εαυτό της κα. Bieber, τουλάχιστον μέχρι να πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή.

«Καταλαβαίνω από πού προέρχεται όλη αυτή η φημολογία, αλλά δεν είμαι παντρεμένη ακόμα», έγραψε στο Twitter η Baldwin. Το μήνυμα διαγράφηκε αργότερα.

Όπως αποκάλυψε μία πηγή, το ζευγάρι πληροφόρησε τους φίλους και την οικογένειά του ότι επισκέφθηκαν το δικαστήριο με σκοπό να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να αιτηθούν την άδεια γάμου, αλλά τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν εκείνη τη στιγμή.

«Κανένας δεν ήξερε για το σχέδιό τους. Θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο έτσι, ώστε κανείς να μην προσπαθήσει να τους αποτρέψει. Ήθελαν να είναι μία ξεχωριστή στιγμή μεταξύ τους μόνο.»

Το «TMZ» μεταφέρει ότι το ζευγάρι είναι πιθανό να παντρευτεί επίσημα στον Καναδά, ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου ο αστέρας της pop αγόρασε πρόσφατα ένα καινούργιο σπίτι.

«Ο Justin και η Hailey σχεδιάζουν να κάνουν ένα γάμο ή μία γιορτή μαζί με τους στενότερους φίλους και συγγενείς», σχολιάζει μία άλλη πηγή. «Ωστόσο, ο Justin είναι πολύ αυθόρμητος. Κατά τη Hailey και τους πάντες σε εγρήγορση.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας