Η Hailee Steinfeld πρωταγωνιστεί αλλά και τραγουδά στη νέα ταινία «Bumblebee».

Η υποψήφια για βραβείο Όσκαρ ηθοποιός και πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα Hailee Steinfeld κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal το «Back To Life», ένα πρωτότυπο τραγούδι γραμμένο για την επερχόμενη κινηματογραφική ταινία «Bumblebee».

Το «Back To Life» θα ακουστεί στην -επιστημονικής φαντασίας- ταινία δράσης «Bumblebee» της Paramount Pictures, ένα spin-off των «Transformers», στην οποία πρωταγωνιστούν η Hailee Steinfeld και ο John Cena.

Το άλμπουμ με soundtrack του «Bumblebee» θα κυκλοφορήσει την ημέρα όπου το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου.

«Το τραγούδι της Hailee συλλαμβάνει όμορφα το κεντρικό θέμα της ταινίας που την ενέπνευσε», σχολιάζει ο Travis Knight, σκηνοθέτης του «Bumblebee». «Το “Back To Life” είναι ένα ζωηρό αφιέρωμα στη λυτρωτική και θεραπευτική δύναμη της αγάπης», προσθέτει.

Η Hailee Steinfeld θα είναι η παρουσιάστρια των MTV EMA 2018, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. Στα MTV EMA 2018, επίσης, θα τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά το «Back To Life» και θα διεκδικήσει το βραβείο για τον «Καλύτερο Pop Καλλιτέχνη».

Η 21χρονη Αμερικανίδα έχει εδραιώσει την παρουσία της στη μουσική, στον κινηματογράφο και στην pop κουλτούρα. Η επιρροή της αναμένεται να αυξηθεί το 2019, με περισσότερη μουσική και μεγαλύτερες εκπλήξεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας