Η Thalia όπως θα ξέρετε από τα προηγούμενα σχετικά άρθρα που έχουμε κάνει, έχει βγάλει καινούργιο δίσκο με τίτλο «Habitame Siempre». Μερικά από τα τραγούδια είναι αφιερωμένα και στη μαμά της, που έχασε πρόσφατα.

Αυτόν τον δίσκο οι fans της τον περίμεναν πολύ καιρό μιας η ίδια είχε να βγάλει κάτι καινούργιο από το 2009. Ο δίσκος λοιπόν βγήκε και έσπασε κάθε ρεκόρ. Στις πρώτες μέρες κυκλοφορίες έφτασε στα τοπ 20 του μεξικάνικου billboard και έπειτα έφτασε στη θέση no.2 όπου και συνεχίζει να μένει. Επίσης κατέκτησε και την πρώτη θέση στην λίστα των iTunes και στο Amazon!

Πολλά singles έχουν ήδη ξεχωρίσει από τον δίσκο, όπως το «Manias», το «Habitame Siempre» το «Te perdiste mi amor» κ.α.

Στον δίσκο περιέχονται και πολλά ντουέτα με διάσημους λατίνους τραγουδιστές και όχι μόνο. Κάτι που σίγουρα πρέπει να ακούσετε είναι τα ντουέτα με τον Michael Buble (Besame Mucho) αλλά και αυτό με τον Robbie Williams (Munequita Linda).

Όλοι οι δίσκοι που έχει βγάλει η Thalia στο παρελθόν, έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι όχι μόνο στην Λατινική Αμερική αλλά και σε όλον τον κόσμο. Όπως φαίνεται εκεί βαδίζει και το «Habitame Siempre» στο να γίνει ακόμα ένας πετυχημένος δίσκος παγκοσμίως.

Η Thalia παρουσίασε τα τραγούδια του νέου της δίσκου στην Νέα Υόρκη όπου πάνω από 1.500 άτομα κατάφεραν να βρεθούν και να το παρακολουθήσουν live.

Πριν από μερικές μέρες το κανάλι UNIVISION έκανε αναμετάδοση της μεγάλης συναυλίας. Η ακροαματικότητα ήταν τεράστια.

Εδώ λοιπόν μπορείτε να δείτε τη συναυλία και να ακούσετε τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τον δίσκο. Όλα τους είναι ένα και ένα.!

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας