Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift «1989» κυκλοφόρησε και πουλάει σαν τρελό.

Τελικά ότι πιάνει η Taylor είναι χρυσός!

Η Taylor Swift άλλαξε από country σε pop όμως οι fans της όχι μόνο δεν χαλάστηκαν αλλά έτρεξαν σαν τρελοί να αγοράσουν το νέο της άλμπουμ «1989» . Άλμπουμ το οποίο όπως φαίνεται θα είναι και το επιτυχημένο του 2014, αφού μέχρι στιγμής κανένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε μέσα στο έτος δεν φτάνει τα νούμερα που αναμένεται να χτυπήσει το «1989».

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τραγουδίστρια βάση της ταχύτητας που πωλείτε το άλμπουμ αναμένεται να ξεπεράσει τα 600 χιλιάδες αντίτυπα στις ΗΠΑ μέσα στις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του άλμπουμ.

Ένα αστρονομικό νούμερο, αν σκεφτούμε πως μερικά από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ της χρονιάς δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν αυτά τα νούμερα και η Swift το κατάφερε σε μόλις 24 ώρες (Σε αυτό βοήθησε και η Microsoft που από το store της δίνει το άλμπουμ μόλις 90 λεπτά μέχρι τις 3 Νοέμβρη.).

Έτσι σύμφωνα μάλιστα με τις προβλέψει είναι προφανές ότι το άλμπουμ θα γίνει πλατινένιο σε μόλις μία εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο άλμπουμ που κατάφερε να γίνει πλατινένιο το 2014 είναι το soundtrack του «Frozen«.

Αφήστε το σχόλιό σας