Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος, ανοίγει την καρδιά της στην αμερικάνικη Vogue και μιλάει για τη pop, τη Beyoncé και το μόνο πράγμα που μετανιώνει στη ζωή της.

H αμερικανική έκδοση του Vogue δημοσίευσε μια συνέντευξη της Rihanna, στην οποία η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη μουσική, τη ζωή της, το νέο της άλμπουμ ANTi και το κάνει με τον πιο δυνατό τρόπο.

Ένα άλμπουμ πολύ μακριά από τα standard pop που ίσως όλοι περίμεναν από την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος.

Για το αν η Rihanna είχε βαρεθεί τον τυπικό ήχο της Pop; «Πολύ. Ψάχνω να κάνω τραγούδια που είναι  ειλικρινείς σε σχέση με αυτό που ζω τώρα. Μπορεί να μην είναι ένα άλμπουμ που θα μπει αμέσως στο  Top 40, αλλά νομίζω πως έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτή τη στιγμή», λέει στη συνέντευξη.

Ενώ για την απουσία της μετά τη περιοδεία για το Unapologetic το 2013 είπε πως ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσει: «Ήθελα να πάρω ένα χρόνο για να κάνω αυτό που ήθελα στον δημιουργικό τομέα. Διήρκεσε μια εβδομάδα»

Ψάχνω να κάνω τραγούδια που είναι  ειλικρινείς σε σχέση με αυτό που ζω τώρα

rihanna-vogue-cover-2016

Στη συνέντευξη γίνεται αναφορά και για την «κόντρα» με την με την Beyoncé, ένα θέμα για το οποίο πολλοί μιλούν αλλά κανένας δεν έχει εκφράσει ποτέ ρητά. «Να τι συμβαίνει. Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται όταν μπορούν να γιορτάσουν με κάτι αρνητικό. Κάτι ανταγωνιστικό. Σε κάτι σαν μια αντιπαλότητα. Αλλά αυτό δεν είναι που σκέφτομαι όταν ξυπνάω. Επειδή μπορώ να το κάνω μόνο εγώ. Και κανείς άλλος δεν πρόκειται να είναι σε θέση να το κάνει αυτό», λέει η RiRi.

Rihanna-600x801

Μιλώντας για τη θηλυκότητά της, είναι φυσικό να οδηγηθούμε σε ένα ένα θέμα για το look της, τομέα που η Rihanna ενδίδει συχνά σε προκλητικές εμφανίσεις. Και ακριβώς για αυτό το γεγονός, η τραγουδίστρια μιλάει για τη μεγαλύτερη λύπης της. Και δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.  Η RiRi μετανιώνει που δεν φόρεσε ένα λαμπυρίζον στρινγκ στο CFDA γκαλά του 2014, στο οποίο είχε κλέψει την παράσταση με το πολύ προκλητικό της φόρεμα.

Rihanna-2-1

«Μου άρεσε απλά καλύτερα χωρίς εσώρουχα. Μπορείς να φανταστείς το φόρεμα των CFDA με σουτιέν; Θα ήθελα να κόψω τον λαιμό μου. Ήδη ήθελα να το κάνω που δεν φόρεσα ένα στρινγκ που δεν ήταν λαμπυρίζον. Αυτό είναι το μόνο που με λυπεί στη ζωή μου.»

Αφήστε το σχόλιό σας