Ο αγαπημένος της σκύλος απεβίωσε αυτή την εβδομάδα και η pop star δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της  κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη Βοστώνη.

Η Miley Cyrus φαίνεται να σπάει στη σκηνή στο show της στη Βοστόνη, ενώ αφιέρωσε ένα τραγούδι στο σκύλο της Floyd  που πέθανε αυτή την εβδομάδα.

Η τραγουδίστρια του «Wrecking Ball», είπε στο κοινό πως  ο Floyd ήταν πάντα ο αγαπημένος της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ ετοιμαζόταν να τραγουδήσει μια διασκευή του  «Landslide» των Fleetwood Mac .

«Απλά θέλω να κάνω ένα τραγούδι γι ‘αυτόν. Είχαμε συνηθίσει να ακούμε πάντα Fleetwood Mac μαζί , είναι το αγαπημένο τραγούδι του … έτσι θέλω να κάνω αυτό το τραγούδι για  τον Floyd,» είπε στο κοινό.

Η τραγουδίστρια έχει λάβει πληθώρα μηνυμάτων από τους fans της στο Twitter μετά  την ανακοίνωση της είδησης​​. Η Miley είπε στους fans πως  η απώλεια την είχε αφήσει «συντετριμμένη» καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της.

«Δεν ήθελα να το πω για να μην πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Αλλά το λατρεμένο μου μωρό, ο Floyd, έφυγε. Είμαι χάλια», έγραψε η Miley στο Twitter και στη συνέχεια ανέβασε παλιές φωτογραφίες της με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Αφήστε το σχόλιό σας