«Θα είναι ένα έργο με κοινωνική συνείδηση», λέει η τραγουδίστρια.

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του single «Love», η Lana Del Rey μίλησε για το επερχόμενο άλμπουμ της που περιέγραψε ως «δίσκο με κοινωνική συνείδηση».

Σε μια συνέντευξη στο BBC Radio 2, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Ξεκίνησα να δουλεύω σκεπτόμενη τους δίσκους της δεκαετίας του ’50 και του ’60, εμπνευσμένη από τους The Shangri-Las και την Joan Baez. Στη συνέχεια όμως, με την αλλαγή στο πολιτικό κλίμα, συνειδητοποίησα ότι όλα τα κείμενα μιλούσαν γι ‘αυτό. Γι ‘αυτό προσπάθησα να ενημερώσω τον ήχο, έτσι ώστε να μπορεί να φτάσει στο πιο νεανικό κοινο. Είναι ένα έργο με κοινωνική συνείδηση.»

Η Lana αποκάλυψε επίσης ότι για μερικά τραγούδια συνεργάστηκε με τον Miles Kane, Βρετανός μουσικός και μέλος, μαζί με τον Alex Turner των The Last Shadow Puppets. Αλλά το υλικό προορίζεται για ένα άλλο έργο που θα ακούσουμε στο μέλλον.

Ενώ η το Love βρίσκει το δρόμο του μέσα από το παγκόσμιο chart, φαίνεται ότι η Lana έχει ενταχθεί ένα εθνικό αποκρυφιστικό μέτωπο που να προσπαθήσουμε να νικήσει τον Trump με μαγεία. Την περασμένη Πέμπτη, η τραγουδίστρια έγραψε την ακόλουθη φράση: «Κατά τα μεσάνυχτα… 24 Φεβρουαρίου, 26 Μάρτιου, 24 Απρίλη, 23 Μάη. Τα συστατικά μπορούν να βρεθούν on-line.»

Οι ειδικοί στον αποκρυφισμό λένε ότι, σε αυτές τις τέσσερις ημερομηνίες, επαγγελματίες μάγοι θα συγκεντρωθούν για μια μαζική τελετή, με την ελπίδα ότι οι προσπάθειές τους θα έχουν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Donald Trump από το Οβάλ Γραφείο.

Ένας εκπρόσωπος της Lana Del Rey επιβεβαίωσε στο Pitchfork ότι το tweet ήταν για να στηρίξει το «μαγικό μέτωπο». Οι συναντήσεις, που γίνται στη χάση σελήνης, θα συνεχίστουν μέχρι να υπαρξει αποτέλεσμα.

https://twitter.com/LanaDelRey/status/834964849264205825

Αφήστε το σχόλιό σας