Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music H Lady GaGa σε δημοπρασία για τους fan

H Lady GaGa σε δημοπρασία για τους fan

-

Δες και αυτά

Lady GaGa
Lady GaGa

Η τραγουδίστρια προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις μια ολόκληρη μέρα μαζί της πίσω από τα παρασκήνια ενός από του show «Born This Way Ball»

Η Lady Gaga ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στους fan όλη την αγάπη της, και αυτή τη φορά αποφάσισε να δημοπρατήσει την ευκαιρία να περάσουν μια ολόκληρη μέρα μαζί της!

Η καλύτερη προσφορά ανάμεσα στα Little Monsters θα είναι καλεσμένος/η της Miss Germanotta για 24 ώρες, στα παρασκήνια σε ένα από τα αμερικάνικα show του “Born This Way Ball“, που ξεκινάει αρχές του 2013.

Ο τυχερός/η να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τις πρόβες της band, να διερευνήσει κάθε τμήμα της δομής που κρατά τη μαζική περιοδεία της GaGa και να απολαύσουν τη συναυλία από θέση vip!

Αυτή η υπέροχη πρωτοβουλία θα βοηθήσει επίσης εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και την ποπ σταρ της Νέας Υόρκης αποδεικνύει και πάλι να έχουν μια μεγάλη καρδιά και θέλουν να βοηθήσουν τους λιγότερο τυχερούς. Η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι το σύνολο των εσόδων της δημοπρασίας θα διατεθούν στο Ινστιτούτο Ιατρικής Γενετικής, το οποίο βοηθά στην θεραπεία και την πρόληψη γενετικών ασθενειών.
Στη μεγάλη καρδιά της Lady GaGa, οι φίλοι σίγουρα έχουν μια θέση «προνομιούχο», και η star θέλησε να υποστηρίξει τη φίλη της Lindsay Lohan για την αποτυχία της ταινίας της για την τηλεόραση “Liz και Dick” για τη σχέση μεταξύ Elizabet Tayor και Richard Burton. Η ταινία δεν εκτιμήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους κριτικούς και το κοινό, αλλά GaGa έχει εκφράσει την αλληλεγγύη στη Lilo και έγραψε στο Twitter ότι έκανε πολύ καλή δουλειά και να πτοείται γιατί η Liz Taylor δεν θα το έκανε. Η Lohan έχει εκτιμήσει τη χειρονομία της Gaga και αμέσως αντιμετωπιστεί με ένα τιτίβισμα να την ευχαριστήσει.

Ωστόσο, η Lindsay δεν διανύει και τη καλύτερη στιγμή της ζωής της και πριν από λίγες ημέρες είχε πάλι τρεχάματα με το νόμο: συνελήφθη και κατηγορείται για επίθεση για πως χτύπησε μια γυναίκα στο πρόσωπο σε ένα δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη.

Αφήστε το σχόλιό σας