Αυτό είναι πρώτο Greatest Hits της J.Lo για την καριέρα της από το 1999 ως το 2012. Η Special Deluxe Έκδοση Περιλαμβάνει Bonus DVD με Video Clips.

Γεμάτο με πάνω από μια ντουζίνα επιτυχίες και δύο νέα τραγούδια που έχουν κατακτήσει τα charts, το “Dance Again…the Hits”, που κυκλοφορεί στις 23 Ιουλίου από την Epic Records, σηματοδοτεί την πρώτη greatest hits κυκλοφορία της  Jennifer Lopez.  Τα νέα τραγούδια είναι τα “Goin’ In” (συμμετέχει ο Flo Rida) και “Dance Again” (συμμετέχει ο Pitbull). Το “Dance Again” έχει πουλήσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από τον Μάρτιο του 2012 που κυκλοφόρησε και έφτασε στο #1 του Billboard Dance/Club Play Chart.
Στις 10 Μαΐου, η Jennifer εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην σκηνή του American Idol με το τραγούδι “Dance Again” και με την ερμηνεία της  στο “Goin In” στον τελικό του American Idol. Το “Dance Again” βρίσκει την Lopez, τον Pitbull και τον παραγωγό RedOne να συνεργάζονται για άλλη μια φόρα, όπως είχαν κάνει και για το “On the Floor” το οποίο βρίσκεται και αυτό στο “Dance Again…The Hits”. Το “On The Floor” του 2011 είναι το πιο επιτυχημένο single της Lopez μέχρι σήμερα έχοντας κατακτήσει 18 διεθνή chart και πουλώντας πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα.

Η deluxe έκδοση του  “Dance Again…the Hits” περιλαμβάνει τα bonus tracks “All I Have,” “Que Hiciste” (από το πρώτο ισπανόφωνο album της Lopez του 2007, Como ama una Mujer) και το “Let’s Get Loud” αλλά και ένα DVD με όλα τα video της. Και οι δύο εκδόσεις του “…The Hits” (δείτε τη λίστα τραγουδιών παρακάτω) περιλαμβάνουν το “If You Had My Love” που κυκλοφόρησε τον Μάιο του1999, το “Jenny From The Block” αλλά και τις επιτυχημένες συνεργασίες της και τα remixes των Fabolous, Ja Rule, Fat Joe και άλλων.

Η πολυτάλαντη διεθνή superstar έχει πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, 11,8 εκατομμύρια albums στις ΗΠΑ και έχει καταφέρει να έχει 11 #1 hits, κάνοντάς την μια από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Έτσι, το “Dance Again…the Hits” είναι σίγουρα ένα album που πρέπει να έχετε στη συλλογή σας.

«DANCE AGAIN….THE HITS»
1. Dance Again featuring Pitbull
2. Goin’ In featuring Flo Rida
3. I’m Into You featuring Lil Wayne
4. On The Floor featuring Pitbull
5. Love Don’t Cost A Thing
6. If You Had My Love
7. Waiting For Tonight
8. Get Right featuring Fabolous
9. Jenny From The Block (Track Masters Remix featuring Styles P. & Jadakiss)
10. I’m Real (Remix featuring Ja Rule)
11. Do It Well
12. Ain’t It Funny (Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah)
13. Feelin’ So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe)
14. All I Have featuring LL Cool J (Deluxe Edition only)
15. Que Hiciste (Deluxe Edition only)
16.  Let’s Get Loud (Deluxe Edition only)

DVD
1. Dance Again featuring Pitbull
2. On The Floor featuring Pitbull
3. Love Don’t Cost A Thing
4. If You Had My Love
5. Waiting For Tonight
6. Get Right
7. Jenny From The Block
8. I’m Real (Remix featuring Ja Rule)
9. Do It Well
10. Ain’t It Funny (Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah)
11. Feelin’ So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe)

Αυτό το καλοκαίρι η Jennifer Lopez συνεργάζεται με τον Enrique Iglesias και τους Wisin Y Yandel για την καλοκαιρινή περιοδεία τους  που ξεκινάει στις 14 Ιουλίου 2012 και θα περιλαμβάνει σχεδόν 20 πόλεις-σταθμούς.

Αφήστε το σχόλιό σας