Οι Vegas κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους και εισέρχονται στο δυναμικό της Heaven!

Το πολυ-επιτυχημένο και πολυ-αγαπημένο συγκρότημα των Vegas βρήκε τη νέα δισκογραφική του στέγη στη Heaven Music και η δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Ant1 καλωσορίζει την τριάδα του γκρουπ στην οικογένειά της.

Η κοινή πορεία των δύο πλευρών εγκαινιάζεται με το καινούριο single της μπάντας, «Χίλιες φορές», το οποίο βρίσκεται στον αέρα οπτικοποιημένο από το Sherif Francis.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Heaven Music με την οποία υποδέχεται τους Vegas στους κόλπους της έχει ως έξης:

«Η Heaven έχει τη χαρά και την τιμή να καλωσορίσει στην οικογένειά της τους Vegas.

November 19th, 2013

To πιο δυναμικό, φωτεινό και δημοφιλές συγκρότημα της ελληνικής σκηνής, που κατάφερε να κάνει την urban pop αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής ζωής μας, με επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη με απίστευτους ρυθμούς, σκηνική παρουσία διεθνών προδιαγραφών, και ρεκόρ επισκεψιμότητας στο μουσικό ψηφιακό σύμπαν.

Οι Vegas εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τη Heaven με το ολοκαίνουργιο single «Χίλιες φορές», που σήμερα (σ.σ. 19/11) κάνει πρεμιέρα στα ραδιόφωνα!

Ταυτόχρονα, σήμερα κυκλοφορεί και το ευρηματικό video clip του νέου single που μας μεταφέρει σε μία γαμήλια τελετή, με την υπογραφή του Sherif Francis στη σκηνοθεσία και σε guest εμφάνιση το Δημήτρη Βλάχο και το Σάββα Πούμπουρα

Ακούστε το ολοκαίνουριο single των Vegas«Χίλιες φορές», εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας