Η Gigi Hadid ξεσπά

Το (υποτηθέμενο) love stroy μεταξύ Gigi Hadid & Zayn Malik είναι ένα από τα hot θέματα του twitter και όχι μόνο. Εκνευρισμένη από τα σχόλια για τη (δήθεν) σχέση της με τον πρώην μέλος των One Direction, το supermodel ξέσπασε στο Twitter γράφοντας τη δική τη γνώμη της σε όλα όσα γράφονται. Κρίμα που αργότερα η Gigi το μετάνιωσε και έσβησε τα tweets με το ξέσπασμα της όμως μερικοί από τους πιο προσεκτικούς follower της τα κράτησαν με ένα print screen:

«Ανακάλυψα ότι ο καλύτερος τρόπος για να είμαστε ευτυχισμένοι και να ζήσουμε είναι να ξεχάσουμε ότι είμαστε κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Αν υπήρχε ένας τρόπος για να μιλήσω στον καθένα από εσάς και να σας πω τη δική μου εκδοχή των γεγονότων, θα το έκανα. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει και οπότε δεν μπορώ να το κάνω. Δεν υπάρχει λόγο να κρίνετε καταστάσεις που δεν ξέρετε. Αφήστε με να ζήσω»

Παρά το γεγονός ότι ο Gigi δεν μιλάει ανοιχτά για τον Zayn ούτε για τον Joe Jonas (ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την απογοήτευσή του σβήνοντας μια φωτογραφία που είναι μαζί με τον Zayn και τον Kanye West ), η έννοια στο μήνυμά της είναι σαφές. Η Gigi ζητά λίγη ηρεμία και μιας και τις επόμενες ημέρες θα είναι στο Λονδίνο, μακριά από Zayn, ίσως να την έχει.

Αφήστε το σχόλιό σας