Το εκρηκτικό teaser τρέιλερ του «Guardians of the Galaxy Vol. 2» ήρθε  υπό τη συνοδεία του χαρακτηριστικού ήχου του single των Sweet, «Fox on the Run» (1974).

Ο Rocket Raccoon προσπαθεί να μάθει στον αξιολάτρευτο baby Groot πότε να πυροδοτήσει σωστά ένα πυρηνικό όπλο.

Η Marvel Entertainment μας δίνει το νέο teaser trailer από το «Guardians of the Galaxy Vol. 2» και πραγματικά δεν βλέπουμε την ώρα να το δούμε στις αίθουσες.

Το «Guardians of the Galaxy Vol. 2», εκτυλίσσεται μόλις δύο μήνες μετά το τέλος της πρώτης ταινίας. Οι Φύλακες θα πρέπει να πολεμήσουν για να διατηρήσουν την νεοσύστατη οικογένεια τους ενωμένη, καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο πίσω από την αληθινή καταγωγή του Peter Quill.

Πολλά για την πλοκή για δεν ξέρουμε, αυτό που ξέρουμε είναι πως στην σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο James Gunn («Guardians of the Galaxy», «Slither»), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, ενώ την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Henry Braham («The Legend of Tarzan», «The Golden Compass»).

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Chris Pratt στο ρόλο του Peter Quill/Star-Lord, η Zoe Saldana στο ρόλο της Gamora, ο Dave Bautista στο ρόλο του Drax, ο Vin Diesel ως η φωνή του Groot, ο Bradley Cooper ως η φωνή του Rocket, ο Michael Rooker στο ρόλο του Yondu, η Karen Gillan στο ρόλο της Nebula, ο Sean Gunn στο ρόλο του Kraglin και ο Sylvester Stallone.

Τα νέα πρόσωπα του cast είναι ο Kurt Russell , η Pom Klementieff , η Elizabeth Debicki και ο Chris Sullivan.

Απολαύστε το:

Το «Guardians Of The Galaxy 2» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2017. Ανυπομονούμε!

Αφήστε το σχόλιό σας