Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

Στην κορυφή παραμένουν χωρίς αντίπαλο οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, με το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ, ένα τραγούδι με τη δική του ιστορία.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη, διάστημα που πλησιάζει στους τρεις μήνες.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν, αγγίζοντας αθροιστικά τις 18 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Νέες Είσοδοι

Η επιτυχία συνεχίζεται για την Ελένη Φουρέιρα.

Μετά το «Fuego», που έχει ήδη διανύσει 18 εβδομάδες στην κορυφαία εικοσάδα, κάνει για πρώτη φορά είσοδο στην κατάταξη το «Tómame», το οποίο, μεταξύ άλλων, φέρει τις υπογραφές της εκρηκτικής τραγουδίστριας και του Alex Papaconstantinou.

Το «Tómame» οπτικοποιήθηκε με ένα μοντέρνο video clip υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του εκπληκτικού Γιάννη Δημολίτσα και παρόλο που γυρίστηκε στην Ελλάδα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή εικόνα εφάμιλλη με τις διεθνές παραγωγές.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας