Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

Στην κορυφή παραμένουν χωρίς αντίπαλο οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, με το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» συμπληρώνει oκτώ συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν, έχοντας ξεπεράσει αθροιστικά τις 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Νέες είσοδοι

Ο Αντώνης Ρέμος βλέπει τη «ζωή αλλιώς» στο ολοκαίνουργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και κάνει δυναμική είσοδο στο Top 20 από την πρώτη εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας σε όλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο καταπληκτικός Γιώργος Σαμπάνης συνθέτει άλλη μία επιτυχία τον κορυφαίο καλλιτέχνη και η εξαιρετική Ελεάνα Βραχάλη υπογράφει τους στίχους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταλαμβάνει ξανά τρεις θέσεις στην κατάταξη. Μετά το «Λιώμα» και το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», επιστρέφει στο Top 20 για έβδομη εβδομάδα η επανεκτέλεση στη γνωστή επιτυχία «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στιχουργικά ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ προέρχεται από το δίσκο «Βροχή των Αστεριών» (2006) της Γλυκερίας.

Το «Δεν Έχω Πολλά» συμπεριλαμβάνεται και στο νέο δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος κυριάρχησε επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των φυσικών πωλήσεων (IFPI Chart).

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας