Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Η μεγάλη ανατροπή τελικά δεν ολοκληρώθηκε. Παρότι, προσωρινά, πέρασε στο Νο. 1 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το «Τώρα Τι Να Το Κάνω» του Νίκου Οικονομόπουλου, τελικά στην κορυφή παραμένουν οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, με το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» συμπληρώνει έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Νέες είσοδοι

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος τραγουδοποιός της γενιάς του, καθηλώνει ξανά με το νέο και καταπληκτικό τραγούδι «Φταίει», το οποίο κάνει είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα και συναντά το «Λόγια Που Καίνε» (Νο. 9).

Την ίδια στιγμή, το video clip του τραγουδιού διατηρείται για 11η ημέρα στην πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube, ενώ το ίδιο το «Φταίει» κατακτά το Νο. 1 στο Digital Singles Chart της IFPI, όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το «Φταίει», ένα τραγούδι που δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σαμπάνη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας