Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, διασκευάζουν το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Νέες είσοδοι

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος επανήλθε δισκογραφικά με το «Να Περνάς», μία δυναμική μπαλάντα, πλαισιωμένη από μία απόλυτα συναισθηματική ερμηνεία που αναμφίβολα κάνει τη διαφορά.

Το τραγούδι έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφωνικών σταθμών και επισφραγίζει τη ζεστή υποδοχή αποκτώντας μία από τις πολυπόθητες θέσεις στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει με νέο ραδιοφωνικό single και παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών.

Το «Αυτό Να Το Θυμάσαι» προέρχεται από τη νέα δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη, η οποία έχει τίτλο το όνομά του και προτείνει αδιάκοπα επιτυχίες, όπως κάθε άλμπουμ του Πάνου Κιάμου.

Το τραγούδι κάνει είσοδο στην κατάταξη έχοντας σημειώσει μία απίστευτη και πρωτοφανή άνοδο 101(!) θέσεων μέσα σε μία εβδομάδα.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας