Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, διασκευάζουν το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» παραμένει για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Νέες είσοδοι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πάλι το… «Θαύμα» του.

Ορμώμενος πάντα από την πρωταρχική του ανάγκη να εμπνέεται και να εμπνέει, ο χαρισματικός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες το νέο τραγούδι του  «Ένα Θαύμα», με την υπογραφή του απόλυτου διδύμου Γιώργου Σαμπάνη (μουσική) και Ελένης Γιαννατούλια (στίχοι), οι οποίοι έχουν χαρίσει στο Γιώργο Μαζωνάκη πλήθος αγαπημένων τραγουδιών.

Το «Ένα Θαύμα» κάνει είσοδο στο Top 20 από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας και με αυτό το εντυπωσιακό κατόρθωμα βάζει δυναμικά υποψηφιότητα για να γίνει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του φετινού χειμώνα.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει το σερί των επιτυχιών.

Έχοντας αποτελέσει την κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνιδα στις ραδιοφωνικές συχνότητες για το 2018, η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας σκοπεύει να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Το νέο τραγούδι της με τίτλο «Κάτι Σκοτεινό» αντικρίζει για πρώτη φορά μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα, δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του, και είναι έτοιμο να ασκήσει όλη τη μαγεία του.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας