Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, διασκευάζουν το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Νέες είσοδοι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταλαμβάνει και τρίτη θέση στην κατάταξη.

Μετά το «Λιώμα» που κυριάρχησε στο Νο1 επί πέντε συνεχόμενες εβδομάδες και τη διασκευή στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας που ανεβαίνει συνεχώς θέσεις, στην κορυφαία εικοσάδα εμφανίζεται για πρώτη φορά και το νέο single του επιτυχημένου τραγουδιστή.

Το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει», σε μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη με τον Bo και σε στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη, εκτοξεύεται 36(!) ολόκληρες θέσεις μέσα σε μία εβδομάδα και δείχνει τις προθέσεις του για τη συνέχεια.

Ο Ηλίας Βρεττός άγγιξε τις καρδιές μας με το «Φώναξέ Με», το οποίο διένυσε πέντε διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart.

Ο τραγουδιστής επιμένει ερωτικά και στο νέο τραγούδι του διαδίδει το μήνυμα, τόσο μέσω των στίχων όσο και από την εικόνα του video clip, ότι «Η Αγάπη Μπορεί».

«Η Αγάπη Μπορεί» να κάνει πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι να μπει στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας